Definire si aplicare de chestionare online. Analiza automata a rezultatelor de sondaj.
   
Chestionare online
cu autoservire
 
tur demonstrativ
acces abonati
vreau sa ma abonez
  Studii, anchete si evaluari bazate pe chestionare. Intrebari sau sugestii? informeaza un prieten newsletter
 
PREZENTARE
Ce este kestionare.ro?
3 etape simple
De ce kestionare.ro
Tur demonstrativ
Exemple de chestionare
Tipuri de intrebari
FAQ
Ce poate kestionare.ro
SERVICII
Variante de abonament
Abonare
ABONATI
Acces abonati
Confirmare plata
Reinnoire sau upgrade
UTILE
Articole
Sugestii utile
CONTACT
Intrebari sau sugestii?
Contactati-ne
 
FAQ
 
Definirea chestionarului
Care este cea mai rapida modalitate de a crea un chestionar?
R: Daca sunteti un utilizator nou al Kestionare.ro, cea mai rapida modalitate este crearea pe baza unui chestionar din biblioteca. Alegeti din biblioteca Kestionare.ro chestionarul cel mai potrivit pentru studiul dumneavoastra, apoi personalizati-l. Aceasta metoda este rapida si eficienta.
 
Ce tipuri de intrebari se pot include intr-un chestionar?
R: In chestionarul pe care il creati cu ajutorul Kestionare.ro puteti include 10 tipuri de intrebari din categorii diferite:
  intrebari inchise de tipurile: raspuns unic (cu butoane radio sau meniu) si raspuns multiplu
  intrebari matrice de tipurile: raspuns unic si raspuns multiplu
  intrebari deschise de tipurile: raspuns pe un camp, raspuns pe mai multe campuri, raspuns liber de tip eseu si raspuns numeric
  intrebari cu notare de tipurile: clasament si suma constanta.
 
Exista un numar maxim de intrebari in chestionar?
R: Da, exista un numar maxim de intrebari pe chestionar, in functie de abonamentul pe care il detineti. Pentru detalii suplimentare vizitati pagina ?Variante de abonament? a site-ului kestionare.ro.
 
Pot crea chestionare care sa contina mai multe pagini?
R: Da, puteti crea chestionare ale caror intrebari sunt grupate pe mai multe pagini cu ajutorul elementului de formatare "Pagina noua". Inserati in chestionar o pagina noua ori de cate ori doriti ca urmatoarea intrebare sa se afle pe o alta pagina.
 
Definirea accesului respondentilor
In ce mod au respondentii acces la chestionarul de completat?
R: Exista doua modalitati in care respondentii pot avea acces la chestionarul de completat. Puteti alege optiunea de inserare a unui link in pagina dumneavoastra web pentru oricine doreste sa poata completa chestionarul. A doua optiune este mai restrictiva, adica se trimite email unui grup de respondenti. Emailul va contine un link la chestionarul care trebuie completat. In acest fel numai persoanele care au primit emailul vor putea completa chestionarul dumneavoastra.
 
Pot sa trimit link-ul catre chestionar prin email?
R: Selectand optiunea "Invitare prin email" de acces a respondentilor la chestionarul creat, va este oferita posibilitatea crearii unei liste de invitati. Lista de invitati contine adresele persoanelor care vor primi prin email link-ul catre chestionarul de completat. Invitatia prin email poate fi personalizata numai daca sunteti posesorul unui abonament "Enterprise" sau "Corporate".
 
Pot trimite un chestionar de test inainte de "Start completare"?
R: Pentru un chestionar in lucru sau un chestionar programat, ambele cu acces de tipul "Invitare prin email", se poate realiza o simulare a invitarii ce consta in trimiterea unui email de invitare unei adrese de email selectate. Optiunea de simulare a invitarii este disponibila numai pentru abonamentul "Corporate".
 
Cum procedez atunci cand doresc ca numai anumite persoane sa raspunda chestionarului meu?
R: Daca aveti nevoie ca respondentii dumneavoastra sa apartina unei anumite categorii, de exemplu ?Clienti fideli?, utilizati optiunea "Invitare prin email". In acest caz, numai persoanele care au primit o invitatie de la dumneavoastra vor avea acces la chestionar pentru a-l completa. Pentru respondentii invitati, aveti posibilitatea setarii unor optiuni de parolare a accesului si de confidentialitate a raspunsului.
 
Ce trebuie sa fac atunci cand am nevoie de un numar mare de respondenti, mult mai mare decat numarul adreselor de email pe care le am?
R: Atunci cand doriti sa aveti un numar cat mai mare de respondenti, si nu aveti ca tinta o anumita categorie, este recomandat sa utilizati inserarea unui link catre chestionar in pagina web. Acesta optiune este posibila in Kestionare.ro, orice persoana care doreste sa raspunda chestionarului avand acces imediat.
 
Nu toti respondentii nostri au acces la Internet. Se poate ca ei sa completeze pe hartie, iar noi sa introducem raspunsurile pe calculator?
R: Da, chestionarul poate fi completat pe hartie. Chestionarul poate fi imprimat in oricate exemplare, apoi aceste exemplare sunt completate pe hartie. Completarile chestionarului vor fi adaugate si vor fi luate in considerare pentru analiza rezultatelor la fel ca si raspunsurile primite online.
 
Analiza rezultatelor
In ce mod am acces la rezultatele chestionarului?
R: Rezultatele chestionarului sunt disponibile in timp real, pe masura ce se primesc raspunsurile. In plus fata de raspunsurile individuale sunt accesibile trei tipuri de rapoarte care faciliteaza interpretarea rezultatelor:
  Raport simplu ? Rezultatele sunt prezentate insumat pe fiecare intrebare si varianta de raspuns. Este posibila analiza grafica si studierea raspunsurilor individuale. Exemplu: Un raport simplu pentru intrebarea ?Ati mai cumparat produsul nostru?? va arata cati respondenti au raspuns ?Da?, cati ?Nu? si valoarea procentuala pentru fiecare alegere.
  Raport filtrat - Similar cu raportul simplu, dar permite in plus si crearea de filtre pentru rezultate. Exemplu: Raspunsul la intrebarea "Care sunt rezultatele pentru subiectii de sex masculin cu virsta intre 21 si 30 de ani?" poate fi determinat foarte simplu prin definirea unui filtru.
  Raport crosstab - Permite analizarea rezultatelor la o intrebare in functie de rezultatele unei alte intrebari. Exemplu: Analize de genul ?Care este structura pe sexe a categoriilor de varsta?? pot fi rezolvate foarte usor prin rapoarte crosstab. Raportul crosstab este disponibil numai pentru abonamentele "Enterprise" si "Corporate".
 
Exista posibilitatea analizei grafice a rezultatelor unui studiu?
R: Pentru intrebarile inchise, puteti beneficia si de analiza grafica. Analiza grafica este disponibila in 3 variante:
  rezultate tabelare
  diagrama circulara
  diagrama cu bare
 
Alte caracteristici
Exista posibilitatea memorarii de adrese de email?
R: Da, pot fi create mai multe carnete de adrese pentru un utilizator. Carnetul de adrese este utilizat pentru memorarea adreselor de email ale respondentilor dintr-o anumita categorie. De exemplu, o firma poate sa aiba, printre altele, un carnet ?Angajati? care sa contina adresele angajatilor si un carnet ?Clienti? care sa contina adresele clientilor.
Fiecare carnet de adrese poate contine un numar nelimitat de adrese de email. Carnetul de adrese este disponibil numai pentru abonamentele "Enterprise" si "Corporate".
Mai exista un mod de memorare al adreselor de email: utilizarea listelor de invitati. Listele de invitati pot fi reutilizate de la un chestionar la altul si sunt memorate pana in momentul stergerii chestionarului.
 
Chestionarul se poate imprima?
R: Da, chestionarul poate fi imprimat in oricate exemplare. Pentru personalizarea chestionarului imprimat, puteti alege textul pentru antetul paginii.
 
Cate conturi de utilizator pot exista pentru un singur abonament?
R: Aveti posibilitatea definirii mai multor conturi de utilizator pentru un singur abonament, fiecare cont fiind protejat de parola. Numarul utilizatorilor depinde de tipul de abonament. Consultati pagina "Variante de abonament" pentru a afla mai multe informatii.
Chestionare online. Variante de abonament.
 
Serviciu de chestionare online
Kestionare.ro este unicul serviciu de acest gen din Romania
  Economisiti timp!  
Pentru aplicarea unui chestionar trebuie sa urmati cele 3 etape simple
  Avantaje de care trebuie sa profitati  
Cateva motive pentru care aveti nevoie de Kestionare.ro
  Kestionare.ro - Imagine de ansamblu  
Turul demonstrativ va ofera o prezentare succinta a serviciului
  Cercetari, sondaje de opinie  
Cateva exemple de chestionare pe care le puteti aplica imediat
  10 tipuri de intrebari  
Intrebari inchise, deschise, matrice etc.
  Familiarizati-va cu chestionarele online!  
Cateva sugestii inainte de a trece la treaba