Definire si aplicare de chestionare online. Analiza automata a rezultatelor de sondaj.
   
Chestionare online
cu autoservire
 
tur demonstrativ
acces abonati
vreau sa ma abonez
  Studii, anchete si evaluari bazate pe chestionare. Intrebari sau sugestii? informeaza un prieten newsletter
 
Ce este kestionare.ro?
3 etape simple
De ce kestionare.ro
Tur demonstrativ
Exemple de chestionare
Tipuri de intrebari
FAQ
Ce poate kestionare.ro
SERVICII
Variante de abonament
Abonare
ABONATI
Acces abonati
Confirmare plata
Reinnoire sau upgrade
UTILE
Articole
Sugestii utile
CONTACT
Intrebari sau sugestii?
Contactati-ne
 
Prezentare
 
Kestionare.ro pune la dispozitia dumneavoastra primul serviciu online din Romania care faciliteaza realizarea de studii, anchete, evaluari bazate pe chestionare. Serviciul se adreseaza atat profesionistilor cat si persoanelor care nu poseda cunostinte de statistica, se adreseaza atat firmelor, persoanelor fizice cat si organizatiilor non-profit. Kestionare.ro este un serviciu foarte flexibil care ofera multe avantaje de care puteti beneficia din plin.
Ce este Kestionare.ro?
Chestionare online cu autoservire ? unicul serviciu de acest tip din Romania, gandit pentru a va crea un avantaj in realizarea studiilor, anchetelor, evaluarilor, etc. Beneficiarii Kestionare.ro se regasesc in toate domeniile: resurse umane, marketing, institutii publice, institutii de invatamant, partide politice etc. Pentru a obtine mai multe informatii despre serviciul de chestionare online, click aici.
3 etape simple
Eficienta maxima cu efort minim. Urmand cele 3 etape simple puteti obtine rapoarte complexe care raspund la intrebarile studiului dumneavoastra. Pentru a afla care sunt aceste
3 etape simple, click aici.
De ce Kestionare.ro?
Avantajele pentru cei care aleg Kestionare.ro pentru cercetari si sondaje sunt foarte importante. Printre acestea se numara costurile reduse, flexibilitatea crearii, aplicarii si analizei chestionarelor, usurinta utilizarii, rapiditatea aplicarii studiului, obiectivitatea analizei rezultatelor si multe altele. Consultati lista avantajelor utilizarii Kestionare.ro, efectuand click aici.
Tur demonstrativ
Turul demonstrativ ofera o imagine de ansamblu a serviciului nostru de chestionare online. Treceti rapid in revista functiile oferite de Kestionare.ro, efectuand click aici.
Exemple de kestionare
Kestionare.ro va pune la dispozitie o bogata biblioteca de chestionare predefinite, pe care le puteti consulta, iar daca sunteti abonati, le puteti utiliza pentru propriile cercetari. Biblioteca de chestionare contine exemple predefinite din categorii variate, cum ar fi: evaluarea angajatului, evaluarea angajatorului, satisfactia legata de beneficiile materiale, evaluarea climatului organizational, satisfactia consumatorilor si multe altele. Pentru exemple de chestionare, click aici.
Tipuri de intrebari
Beneficiati de cele 10 tipuri de intrebari pentru a crea chestionare potrivite obiectivelor pe care doriti sa le atingeti. Kestionare.ro permite utilizarea intrebarilor inchise, deschise, matrice si notare. Pentru informatii asupra tipurilor de intrebari, click aici.
FAQ
Care este cea mai rapida modalitate de a crea un chestionar? Cum procedez atunci cand doresc ca numai anumite persoane sa raspunda chestionarului meu? Aveti si alte intrebari pe care vi le puneti in legatura cu serviciul Kestionare.ro? Noi raspundem la intrebarile pe care vi le puneti in mod frecvent. Pentru a afla raspunsul la intrebarile pe care vi le puneti, click aici.
Ce poate Kestionare.ro?
Lista completa a caracteristicilor si functiilor de care beneficiati utilizand Kestionare.ro va evidentia noi avantaje. Pentru lista detaliata a functiilor, click aici.
Chestionare online. Variante de abonament.
Serviciu de chestionare online
Kestionare.ro este unicul serviciu de acest gen din Romania
  Economisiti timp!  
Pentru aplicarea unui chestionar trebuie sa urmati cele 3 etape simple
  Avantaje de care trebuie sa profitati  
Cateva motive pentru care aveti nevoie de Kestionare.ro
  Kestionare.ro - Imagine de ansamblu  
Turul demonstrativ va ofera o prezentare succinta a serviciului
  Cercetari, sondaje de opinie  
Cateva exemple de chestionare pe care le puteti aplica imediat
  10 tipuri de intrebari  
Intrebari inchise, deschise, matrice etc.
  Noi va ajutam  
Kestionare.ro raspunde intrebarilor pe care le puneti in mod frecvent
  Familiarizati-va cu chestionarele online!  
Cateva sugestii inainte de a trece la treaba