Sondaje online, definire si aplicare. Analiza automata a rezultatelor de sondaj. Curs-valutar.ro
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje
cu kap!
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Studii, anchete si evaluari bazate pe chestionare. Acasa Sondaje de opinie. Chestionare online. Intrebari sau sugestii? Sondaje de opinie. Chestionare online. informeaza un prieten Sondaje de opinie. Chestionare online. newsletter
PREZENTARE
Ce este kestionare.ro?
3 etape simple
De ce kestionare.ro
Tur demonstrativ
Exemple de chestionare
Tipuri de intrebari
FAQ
Ce poate kestionare.ro
Angajati si candidati
Cercetari de marketing
ABONAMENTE
Variante de abonament
Abonare
Acces abonati
Confirmare plata
Reinnoire sau upgrade
UTILE
Articole
Sugestii utile
Noutati
CONTACT
Intrebari sau sugestii?
Contactati-ne
Contract de confidentialitate
Kestionare.ro va asigura ca nu va vom induce in eroare in legatura cu natura, scopul si utilizarea oricaror informatii pe care ni le veti furniza in urma utilizarii serviciilor noastre.
Raspunsurile dvs. vor fi confidentiale, daca dvs. nu v-ati dat in prealabil acordul sa fie facute publice. In rarele ocazii in care va vom ruga sa completati formulare cu datele dvs. personale, care ne-ar permite astfel sa va identificam, va asiguram ca aceste informatii vor fi utilizate exclusiv in scopuri anterior declarate. Nu va vom trimite nici un fel de e-mail-uri nesolicitate si nici nu vom da adresa dvs. de e-mail unor terti pentru a o utiliza in acest scop. Daca, pe viitor, vom dori sa va trimitem e-mail-uri, va vom cere in prealabil consimtamantul dvs. explicit formulat in acest scop.
La fel ca in cazul oricarei forme de studiu de opinie sau de marketing, colaborarea dvs. trebuie sa fie, in permanenta, voluntara. Nu se doreste aflarea nici unei informatii personale de la sau despre dvs., fara consultarea si fara acordul dvs. prealabil. Aveti dreptul ca, in orice etapa a completarii chestionarului sau chiar dupa incheierea completarii acestuia, sa cereti ca o parte dintre raspunsurile dvs. sau toate rapunsurile dvs. sa fie eliminate sau sterse. Vom da curs unei astfel de cereri din partea dvs. ori de cate ori o vom considera ca fiind rezonabila si necesara.
Site-ul nostru este prevazut cu mecanisme de securitate pentru a preveni pierderea, utilizarea nejudicioasa sau alterarea informatiilor aflate sub controlul nostru. Numai anumiti angajati au acces la informatiile pe care dvs. ni le furnizati, numai pentru realizarea de analize a rezultatelor si pentru controlul calitatii. Nu vom proceda la nici un alt fel de procesare invizibila de informatii ce se afla pe calculatorul dvs.
Pentru a va convinge de bunele noastre intentii, va punem la dispozitie posibilitatea incheierii unui contract de confidentialitate, prin care ne angajam la respectarea cu strictete a tuturor celor declarate mai sus. Ne puteti contacta la in acest sens sau pentru a discuta orice fel de probleme sau nelamuriri pe care le aveti in legatura cu serviciul nostru online. Puteti afla mai multe despre noi la kestionare.ro.
Chestionare online. Variante de abonament.