Sondaje online, definire si aplicare. Analiza automata a rezultatelor de sondaj. Curs-valutar.ro
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje
cu kap!
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Studii, anchete si evaluari bazate pe chestionare. Acasa Sondaje de opinie. Chestionare online. Intrebari sau sugestii? Sondaje de opinie. Chestionare online. informeaza un prieten Sondaje de opinie. Chestionare online. newsletter
Ce este kestionare.ro?
3 etape simple
De ce kestionare.ro
Tur demonstrativ
Exemple de chestionare
Tipuri de intrebari
FAQ
Ce poate kestionare.ro
Angajati si candidati
Cercetari de marketing
ABONAMENTE
Variante de abonament
Abonare
Acces abonati
Confirmare plata
Reinnoire sau upgrade
UTILE
Articole
Sugestii utile
Noutati
CONTACT
Intrebari sau sugestii?
Contactati-ne
Prezentare
Kestionare.ro pune la dispozitia dumneavoastra primul serviciu online din Romania care faciliteaza realizarea de studii, anchete, evaluari bazate pe chestionare. Serviciul se adreseaza atat profesionistilor cat si persoanelor care nu poseda cunostinte de statistica, se adreseaza atat firmelor, persoanelor fizice cat si organizatiilor non-profit. Kestionare.ro este un serviciu foarte flexibil care ofera multe avantaje de care puteti beneficia din plin.
Ce este Kestionare.ro?
Chestionare online cu autoservire ? unicul serviciu de acest tip din Romania, gandit pentru a va crea un avantaj in realizarea studiilor, anchetelor, evaluarilor, etc. Beneficiarii Kestionare.ro se regasesc in toate domeniile: resurse umane, marketing, institutii publice, institutii de invatamant, partide politice etc. Pentru a obtine mai multe informatii despre serviciul de chestionare online, click aici.
3 etape simple
Eficienta maxima cu efort minim. Urmand cele 3 etape simple puteti obtine rapoarte complexe care raspund la intrebarile studiului dumneavoastra. Pentru a afla care sunt aceste
3 etape simple, click aici.
De ce Kestionare.ro?
Avantajele pentru cei care aleg Kestionare.ro pentru cercetari si sondaje sunt foarte importante. Printre acestea se numara costurile reduse, flexibilitatea crearii, aplicarii si analizei chestionarelor, usurinta utilizarii, rapiditatea aplicarii studiului, obiectivitatea analizei rezultatelor si multe altele. Consultati lista avantajelor utilizarii Kestionare.ro, efectuand click aici.
Tur demonstrativ
Turul demonstrativ ofera o imagine de ansamblu a serviciului nostru de chestionare online. Treceti rapid in revista functiile oferite de Kestionare.ro, efectuand click aici.
Exemple de kestionare
Kestionare.ro va pune la dispozitie o bogata biblioteca de chestionare predefinite, pe care le puteti consulta, iar daca sunteti abonati, le puteti utiliza pentru propriile cercetari. Biblioteca de chestionare contine exemple predefinite din categorii variate, cum ar fi: evaluarea angajatului, evaluarea angajatorului, satisfactia legata de beneficiile materiale, evaluarea climatului organizational, satisfactia consumatorilor si multe altele. Pentru exemple de chestionare, click aici.
Tipuri de intrebari
Beneficiati de cele 10 tipuri de intrebari pentru a crea chestionare potrivite obiectivelor pe care doriti sa le atingeti. Kestionare.ro permite utilizarea intrebarilor inchise, deschise, matrice si notare. Pentru informatii asupra tipurilor de intrebari, click aici.
FAQ
Care este cea mai rapida modalitate de a crea un chestionar? Cum procedez atunci cand doresc ca numai anumite persoane sa raspunda chestionarului meu? Aveti si alte intrebari pe care vi le puneti in legatura cu serviciul Kestionare.ro? Noi raspundem la intrebarile pe care vi le puneti in mod frecvent. Pentru a afla raspunsul la intrebarile pe care vi le puneti, click aici.
Ce poate Kestionare.ro?
Lista completa a caracteristicilor si functiilor de care beneficiati utilizand Kestionare.ro va evidentia noi avantaje. Pentru lista detaliata a functiilor, click aici.
Chestionare online. Variante de abonament.
Serviciu de chestionare online
Kestionare.ro este unicul serviciu de acest gen din Romania
Economisiti timp!
Pentru aplicarea unui chestionar trebuie sa urmati cele 3 etape simple
Avantaje de care trebuie sa profitati
Cateva motive pentru care aveti nevoie de Kestionare.ro
Kestionare.ro - Imagine de ansamblu
Turul demonstrativ va ofera o prezentare succinta a serviciului
Cercetari, sondaje de opinie
Cateva exemple de chestionare pe care le puteti aplica imediat
10 tipuri de intrebari
Intrebari inchise, deschise, matrice etc.
Noi va ajutam
Kestionare.ro raspunde intrebarilor pe care le puneti in mod frecvent
Familiarizati-va cu chestionarele online!
Cateva sugestii inainte de a trece la treaba