Sondaje online, definire si aplicare. Analiza automata a rezultatelor de sondaj. Curs-valutar.ro
Sondaje de opinie. Chestionare online.
 
Sondaje  
  cu kap!
Sondaje de opinie. Chestionare online.  
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje de opinie. Chestionare online.
 
  Studii, anchete si evaluari bazate pe chestionare.  Acasa Sondaje de opinie. Chestionare online. Intrebari sau sugestii? Sondaje de opinie. Chestionare online. informeaza un prieten Sondaje de opinie. Chestionare online. newsletter
 
PREZENTARE
Ce este kestionare.ro?
3 etape simple
De ce kestionare.ro
Tur demonstrativ
Exemple de chestionare
Tipuri de intrebari
FAQ
Ce poate kestionare.ro
Angajati si candidati
Cercetari de marketing
ABONAMENTE
Variante de abonament
Abonare
Acces abonati
Confirmare plata
Reinnoire sau upgrade
UTILE
Articole
Sugestii utile
Noutati
CONTACT
Intrebari sau sugestii?
Contactati-ne
 
Ce poate face Kestionare.ro?
 
 
3 modalitati de creare a chestionarelor
  Creare chestionar de la zero   Aceasta optiune permite crearea chestionarului pe care dumneavoastra il doriti, de la zero, personalizat din toate punctele de vedere.
  Creare chestionar pe baza unuia din chestionarele dumneavoastra   Daca doriti sa reutilizati un chestionar mai vechi, creat de dumneavoastra, aceasta este optiunea pe care trebuie sa o alegeti.
  Creare chestionar pe baza unui chestionar din biblioteca Kestionare.ro   Nu aveti idee cum sa porniti in realizarea unui chestionar? Aceasta functionalitate va permite utilizarea si personalizarea exemplelor de chestionare aflate in biblioteca Kestionare.ro.
Sus
Chestionare clasificate
  Chestionare in lucru   Chestionarele in lucru sunt cele inca nefinalizate sau care sunt finalizate dar nu au fost inca lansate si nici programate pentru startare.
  Chestionare programate   Chestionarele care au fost programate pentru startare automata sunt denumite Chestionare programate.
  Chestionare startate   Un chestionar startat este cel la care respondentii au deja acces, pentru completare.
  Chestionare stopate   Un chestionar startat se poate transforma intr-unul stopat atunci cand se hotaraste terminarea studiului inceput si oprirea accesului respondentilor.
Sus
Posibilitati avansate de definire a chestionarelor
  10 tipuri de intrebari   In Kestionare.ro beneficiati de 10 tipuri de intrebari din diferite categorii: inchise, deschise, matrice si notare.
  Intrebari conditionate   Folositi aceasta functionalitate in cazul in care doriti sa conditionati afisarea unei intrebari pe baza raspunsului uneia din intrebarile precedente.
  Intrebari cu raspuns obligatoriu   Puteti crea intrebari ale caror raspunsuri sa fie obligatorii pentru respondent.
  Import intrebari din alt chestionar   Aveti posibilitatea reutilizarii intrebarilor din alte chestionare, mai vechi sau din biblioteca Kestionare.ro, printr-o functionalitate de import intrebari cat se poate de simpla.
  Pagini multiple   Chestionarul dumneavoastra poate contine intrebari grupate pe pagini distincte, reducand posibilitatea influentarii raspunsurilor alese de respondenti, de catre intrebarile ulterioare.
  Grupare intrebari pe sectiuni   Pentru un aspect imbunatatit al chestionarului sau pentru o grupare logica a intrebarilor, puteti utiliza sectiunile.
  Inserare imagini   Inserarea de imagini cu rol explicativ este posibila in Kestionare.ro.
  Inserare text descriptiv   Puteti insera text descriptiv sau explicativ oriunde in chestionarul dumneavoastra, pentru a mari claritatea acestuia.
  Inserare spatiator   Daca doriti, puteti mari spatiul standard intre intrebari, inserand dupa intrebare un spatiator.
  Mutare intrebari   In cazul in care nu sunteti multumiti de ordinea in care apar intrebarile, orice intrebare din chestionar poate fi mutata in orice pozitie cu cea mai mare usurinta.
  Duplicare intrebare   Nu pierdeti timpul creand intrebari asemanatoare. Cu Kestionare.ro aveti posibilitatea duplicarii oricarei intrebari din chestionar.
  Previzualizare chestionar   Functionalitatea de previzualizare a chestionarului este utila in momentul in care doriti sa vedeti cum arata chestionarul creat de dumneavoastra.
  Stergere chestionar   Daca nu mai aveti nevoie de unul din chestionarele dumneavoastra, puteti oricand sa il stergeti.
Sus
Start si Stop completare automatizate
  Start completare manual   Startarea completarii chestionarului se realizeaza manual facand clic pe un singur buton.
  Start completare automat   Utilizati startarea automata a completarii pentru a o programa pentru o anumita data din viitor.
  Stop completare manual   Stoparea completarii chestionarului se realizeaza manual facand clic pe un singur buton.
  Stop completare automat   Stoparea automata a completarii poate fi programata pentru oricare data de dupa startare.
Sus
Alegerea respondentilor si modul in care acestia vor avea acces la chestionar
  Invitare prin emaill   Accesul respondentilor se realizeaza prin invitarea lor, trimitand un mesaj prin email. Acest mesaj va contine un link spre chestionarul care trebuie completat.
  Link pe pagina web   Accesul respondentilor se realizeaza printr-un link pus pe pagina dumneavoastra web. In acest fel, toate persoanele dispuse sa completeze chestionarul vor putea sa il acceseze.
  Lista de invitati   Puteti crea propria lista de invitati pentru completarea chestionarului dumneavoastra.
  Mesaje de invitare
personalizate
  Mesajul de invitare a respondentilor, trimis prin email, va fi compus de catre dumneavoastra.
  Acces cu parola la chestionar   In cazul in care doriti, respondentii dumneavoastra pot accesa chestionarul numai pe baza de parola. Parola este trimisa fiecarui invitat in cadrul mesajului de invitare.
  Optiuni de confidentialitate a raspunsurilor   Pentru accesul privat, aveti optiunea de a considera respondentii anonimi sau cu identitate cunoscuta.
  Testare chestionar   Kestionare.ro va ofera posibilitatea trimiterii unui mesaj de invitare pentru un chestionar-test, in cazul accesului privat.
  Chestionare completate pe
hartie
  Chestionarele dumneavoastra pot fi completate si pe hartie, iar raspunsurile pot fi introduse pe calculator utilizand functionalitatea ?Raspunsuri offline?.
Sus
Analiza in timp real a rezultatelor
  4 tipuri de rapoarte generate automat   Kestionare.ro va ofera 4 tipuri de rapoarte pentru analiza rezultatelor: raspunsuri individuale, raport simplu, raport filtrat si raport crosstab.
  Analiza grafica   Pentru intrebarile inchise, puteti beneficia si de analiza grafica: rezultate tabelare, diagrama circulara si diagrama cu bare.
  Exportul bazei de date   Pentru statistici diverse, corelatii si rapoarte mai aprofundate, serviciul ofera si posibilitatea exportului bazei de date in format “.csv”.
Sus
Optiuni pentru respondentii fara acces la Internet
  Definire caracteristici imprimare   Puteti sa definiti caracteristicile de imprimare pentru chestionar: text pentru antetul si pentru subsolul paginii.
  Imprimare chestionar   Chestionarul dumneavoastra poate fi imprimat pentru ca respondentii care nu au acces la Internet sa il poata completa. Raspunsurile lor vor putea fi luate in considerare la analiza rezultatelor.
Sus
Pastrare si gestionare adrese
  Carnete de adrese   Puteti sa va definiti carnete de adrese pentru a pastra adresele de email ale respondentilor, organizate pe categorii.
Sus
Asistenta utilizatori
  Curs rapid   Cursul rapid va invata sa utilizati cu maxima eficienta functiile oferite de Kestionare.ro.
  Ajutor   Vi se ofera asistenta in cazul in care nu reusiti sa profitati din plin de anumite functionalitati ale Kestionare.ro.
Sus
Management cont
  Vizualizare informatii client   Informatiile personale sunt la dispozitia dumneavoastra.
  Vizualizare facturi   Va puteti informa oricand asupra facturilor emise catre dumneavoastra.
  Definire preferinte client   Kestionare.ro ofera fiecarui utilizator posibilitatea definirii unui expeditor prestabilit pentru emailurile de invitare.
  Modificare parola   Orice utilizator poate sa isi modifice propria parola odata ce a accesat Kestionare.ro.
Sus
Management utilizatori
  Mai multi utilizatori pentru un abonament   In functie de tipul de abonament, pot fi definiti mai multi utilizatori corespunzatori unui singur abonament.
  Acces utilizator cu parola   Accesul fiecarui utilizator se face introducand adresa de email si parola.
Sus
Cerinte sistem
  Pentru abonatii si utilizatorii Kestionare.ro   Conexiune Internet, Microsoft Internet Explorer 6.
  Pentru persoanele care completeaza chestionarele   Conexiune Internet, Microsoft Internet Explorer 5.5, Microsoft Internet Explorer 6, Mozilla si Opera.
In cazul in care nu exista conexiune la Internet, chestionarele vor fi completate pe hartie.
Sus
Chestionare online. Variante de abonament.