Sondaje online, definire si aplicare. Analiza automata a rezultatelor de sondaj. Curs-valutar.ro
Sondaje de opinie. Chestionare online.
 
Sondaje  
  cu kap!
Sondaje de opinie. Chestionare online.  
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje de opinie. Chestionare online.
 
  Studii, anchete si evaluari bazate pe chestionare.  Acasa Sondaje de opinie. Chestionare online. Intrebari sau sugestii? Sondaje de opinie. Chestionare online. informeaza un prieten Sondaje de opinie. Chestionare online. newsletter
 
PREZENTARE
Ce este kestionare.ro?
3 etape simple
De ce kestionare.ro
Tur demonstrativ
Exemple de chestionare
Tipuri de intrebari
FAQ
Ce poate kestionare.ro
Angajati si candidati
Cercetari de marketing
ABONAMENTE
Variante de abonament
Abonare
Acces abonati
Confirmare plata
Reinnoire sau upgrade
UTILE
Articole
Sugestii utile
Noutati
CONTACT
Intrebari sau sugestii?
Contactati-ne
 
Termeni si Conditii
 
Cap. 1. Definitii
NETBRIDGE INVESTMENTS SRL are sediul in Bucuresti, B-dul Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Pavilion Administrativ, etaj 3, sectiunea 1, Sector 2, cod 021901, este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/4517/2000, cod unic de īnregistrare 13004799, cod IBAN: RO20 ABNA 4100 2641 0010 8630, cont deschis la ABN AMRO Bank,
Termenii "Kestionare.ro", "Site-ul", "NETBRIDGE INVESTMENTS SRL", "noi", "compania" reprezinta firma NETBRIDGE INVESTMENTS SRL si serviciile sale oferite prin site-ul Kestionare.ro.
Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul Kestionare.ro, indiferent de motiv.
Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
Cap. 2. Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplica site-ului Kestionare.ro, serviciilor si continutului acestora.
Site-ul, serviciile si continutul Kestionare.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor acestui contract.
Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Kestionare.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.
Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. NETBRIDGE INVESTMENTS SRL, numita in continuare "Compania", poate modifica acest document oricand, modificarile intrand in vigoare odata cu inscrierea lor pe site.
Cap.3. Descrierea serviciilor
Site-ul Kestionare.ro ofera utilizatorilor instrumente online si acces la o colectie de resurse care includ: chestionare predefinite, chestionare definite anterior de utilizator, instructiuni privind construirea chestionarelor, etc.
Utilizatorul intelege si este de acord ca serviciile Kestionare.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative, buletinele informative Kestionare.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de utilizator al site-ului Kestionare.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.
Utilizatorul intelege si este de acord ca serviciile va sunt oferite "asa cum sunt" , iar NETBRIDGE INVESTMENTS SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.
Cap.4. Obligatii la inregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul Kestionare.ro, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, NETBRIDGE INVESTMENTS SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze orice incercare de folosire a site-ul Kestionare.ro.
Cap.5. Drepturile si responsabilitatile utilizatorului
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni, precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de NETBRIDGE INVESTMENTS SRL.
Va obligati sa NU FACETI urmatoarele lucruri :
a)   sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
b)   incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert;
c)   sa publicati imagini sau afirmatii explicite sexuale;
d)   incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;
e)   incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f)   incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari;
g)   creati si utilizati adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
h)   promovati sau furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promovati ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau promovati orice act de cruzime fata de animale. Acestea pot include, dar nu sunt limitate la furnizarea informatiilor despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme, respectiv crearea de site-uri "crush";
i)   postati, difuzati sau transmiteti in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim, etc.)
j)   colectati sau depozitati date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor site-ului Kestionare.ro
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra
Cap.6. Informatii privind accesul utilizatorilor
NETBRIDGE INVESTMENTS SRL nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
NETBRIDGE INVESTMENTS SRL, daca considera de cuviinta, va putea bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau va putea scoate si sterge orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. NETBRIDGE INVESTMENTS SRL poate, de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
NETBRIDGE INVESTMENTS SRL isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre NETBRIDGE INVESTMENTS SRL sau de catre un tert implicat.
Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Kestionare.ro, conform oricarei reguli din prezentul Contract, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca NETBRIDGE INVESTMENTS SRL poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului Kestionare.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile Kestionare.ro. Mai mult, NETBRIDGE INVESTMENTS SRL nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Kestionare.ro.
Cap.7. Drepturile si responsabilitatile NETBRIDGE INVESTMENTS SRL
NETBRIDGE INVESTMENTS SRL nu isi asuma obligatia de a controla informatiile oferite de utilizatorii site-ului Kestionare.ro, de asemenea NETBRIDGE INVESTMENTS SRL nu are obligatia de a verifica in avans materialele si informatiile publicate de catre acestia.
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Kestionare.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce pretinde a fi.
Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor Kestionare.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, NETBRIDGE INVESTMENTS SRL (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.
Prin introducerea datelor si a informatiilor in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile si concursurile ii garantati firmei NETBRIDGE INVESTMENTS SRL dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma.
NETBRIDGE INVESTMENTS SRL va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul Kestionare.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial.
Continutul site-ului Kestionare.ro, textele, grafica, fotografiile, software-ul, precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea NETBRIDGE INVESTMENTS SRL.
Site-ul Kestionare.ro sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece NETBRIDGE INVESTMENTS SRL nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma NETBRIDGE INVESTMENTS SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca NETBRIDGE INVESTMENTS SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul NETBRIDGE INVESTMENTS SRL de a va trimite periodic email-uri cu informatii sau oferte speciale.
NETBRIDGE INVESTMENTS SRL poate rula campanii publicitare si promotii in cadrul site-urilor sale.
Cap.8. Limitari ale raspunderii
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca NETBRIDGE INVESTMENTS SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca NETBRIDGE INVESTMENTS SRL a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a)   utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului Kestionare.ro;
b)   acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
c)   declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului Kestionare.ro;
d)   orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a)   utilizarea serviciilor site-ului Kestionare.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
b)   NETBRIDGE INVESTMENTS SRL nu ofera nici o garantie ca:
   
  serviciile vor indeplini toate cerintele dumneavoastra;
  serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
  rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului Kestionare.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
  orice eroare de program va fi corectata;
c)   Orice material descarcat sau obtinut in alt fel decat prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de NET CORPORATION SRL se afla astfel la discretia dvs. si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Dvs. veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
Cap.9. Generalitati
Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si NET CORPORATION SRL in privinta utilizarii site-ului Kestionare.ro.
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si NETBRIDGE INVESTMENTS SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului Kestionare.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si NETBRIDGE INVESTMENTS SRL sau site-urile sale. Contractul si relatiile dintre utilizatori si NETBRIDGE INVESTMENTS SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.
Chestionare online. Variante de abonament.