Sondaje online, definire si aplicare. Analiza automata a rezultatelor de sondaj. Curs-valutar.ro
Sondaje de opinie. Chestionare online.
 
Sondaje  
  cu kap!
Sondaje de opinie. Chestionare online.  
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje de opinie. Chestionare online.
Sondaje de opinie. Chestionare online.
 
  Studii, anchete si evaluari bazate pe chestionare.  Acasa Sondaje de opinie. Chestionare online. Intrebari sau sugestii? Sondaje de opinie. Chestionare online. informeaza un prieten Sondaje de opinie. Chestionare online. newsletter
 
PREZENTARE
Ce este kestionare.ro?
3 etape simple
De ce kestionare.ro
Tur demonstrativ
Exemple de chestionare
Tipuri de intrebari
FAQ
Ce poate kestionare.ro
Angajati si candidati
Cercetari de marketing
ABONAMENTE
Variante de abonament
Abonare
Acces abonati
Confirmare plata
Reinnoire sau upgrade
UTILE
Articole
Sugestii utile
Noutati
CONTACT
Intrebari sau sugestii?
Contactati-ne
 
Sondaje kestionare.ro
 
Sondaj privind angajarea absolventilor 2005
Pornind de la convingerea ca fiecare dintre dvs. ati avut ocazia fie de a oferi sansa de afirmare unor tineri absolventi integrandu-i in compania dvs., fie ati interactionat cu acestia in activitatea profesionala, ne-am propus sa aflam impreuna daca este adevarat ceea ce se spune despre performantele profesionale ale acestora.
 
In locul parerilor generale subiective care apreciaza pozitiv sau negativ activitatea proaspetilor absolventi in companiile din Romania, echipa kestionare.ro doreste sa va ofere rezultatele unui sondaj realizat conform tuturor rigorilor stiintifice, la care puteti recurge cand luati decizia angajarii tinerilor absolventi.
 
Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne impartasiti opinia dvs. completand chestionarul, iar echipa kestionare.ro va asigura ca, la finalizarea sondajului, veti primi rezultatele acestuia pe adresa de email pe care o introduceti la completarea chestionarului.
 
In plus, pentru increderea acordata, beneficiati de 50% reducere pentru orice tip de abonament kestionare.ro, daca va abonati in primele 10 zile de la inceperea sondajului, putand astfel sa utilizati serviciul kestionare.ro pentru a realiza propriile cercetari de marketing sau pentru a afla cu un efort minim parerea angajatilor.
 
Participa!
Sondaj privind angajarea absolventilor 2004
Aici gasiti rezultatele sondajului privind angajarea absolventilor, efectuat de KESTIONARE® in colaborare cu SWOT CONSULTING, in perioada 14-20 decembrie 2004 in randul a peste 1500 de firme romanesti din diverse domenii de activitate.
 
Pentru a vizualiza rezultatele sondajului click aici: Raport sondaj 2004.pdf.
 
Daca nu utilizati deja o varianta Adobe Reader, puteti descarca una aici: Adobe Reader.